Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Carnaval kleurplaten

 

Kleurplaten met carnavals taferelen, leuke kleurplaten online downloaden en uitprinten voor kinderen om carnaval te vieren

 
Informatie over...
 
 

Kleuren tijdens Carnaval

Carnaval is een feest voor jong en oud en dat begint al heel jong. Niet iedereen kan nog volop mee in het strijdgewoel van de café's, optochten en grote feesten, maar ook voor de allerkleinsten is er aandacht.

Zo zijn er altijd veel kleurplaten over Carnaval tijdens Carnaval. Onder andere in de vele carnavalskrantjes, op scholen en via Carnavalsverenigingen.

Ook online hebben we hier een grote verzameling Carnavalskleurplaten voor jou verzameld, zodat je leuke kleurplaten kleuren kunt.

1) Kies een leuke kleurplaat
2) Klik op het plaatje
3) Print de kleur platen uit
4) Pak je potloden, stiften, wascokrijtjes of ander tekengerie en veel plezier!

 

Kleurplaten Bob de Bouwer

Bob de Bouwer is een echte carnavalsliefhebber. Het liefst werkt hij mee aan het opbouwen van de praalwagens voor tijdens de optochten.

En dat is Bob wel toevertrouwd, want knutselen kan hij als de beste, dat blijkt wel op onderstaande Bob de Bouwer kleurplaten.

     
Bob is ter klaor vor   Bob meej zunne kruijwaogen
Bob de Bouwer Gereed   Bob de Bouwer Kruiwagen
     
Wendy schildert   De trekker staat voor de carnavalswagen
Bob de Bouwer Wendy   Bob de Bouwer Trekker
 
 

Kleurplaten voor Carnaval

Carnavalskleurplaten zijn er in alle soorten en maten. Of het nou vrolijke maskers zijn, leuke uitgedoste clowntjes of afbeeldingen van een carnavalswagen, je hebt er uren lang plezier van.
     
Carnavalsmaskers   Carnavals clowntje
 
     
Carnaval Acrobatiek   Prins Carnaval op zunne prinsenwaogen
 

 

 

Allerlei Kleurplaten

Ben je gevangen door het kleurplaten virus en wil je niets anders dan online kleurplaten opsporen, uitprinten en met allerlei vrolijke kleurtjes inkleuren? Dan zijn de volgende pagina's misschien ook iet soor jou.

 
 

Kabouter Plop Kleurplaten

Kabouter mogen ook graag carnaval vieren, dat laat Kabouter Plop wel zien, die zich met zijn maatjes in de meest vreemde toestanden begeeft, maar pret hebben ze allemaal!

Hopelijk heb jij ook net zoveel pret met een kleurplaat van Kabouter Plop.

     
Hop Hop Hop, Plopje in galop   Kwebbel strooit er op los
Kabouter Plop Houten Paard   Kwebbel
     
Kabouter Plop in de polonaise   Kabouter Plop op zee
Kabouter Plop Polonaise Kabouter Plop Boot

Kijk voor leuke kleurplaten van Kabouter Plop om zelf uit te printen en in te kleuren. Een tekening van Plop is plopperdeplop!

 

Carnavalskleding

Verkleej oew eige as totoal iemand anders. Een dier, een piraat, een clowntje of sprookjesfiguur uit dun Efteling.

Bestl de mooiste en leutigste carnavalskostuums bij de online carnavalsshops.

Lees meer over Carnaval in Brabant

 

Informatie over Carnavalskleurplaten

Leuke kleurplaten voor kinderen vind je online met als onderwerp Carnaval. Zoek online kleurplaten en print ze uit zodat je kinderen kunnen gaan kleuren. Leuke Bob de Bouwer Kleurplaten, Kleur Platen van Kabouter Plop of de carnavals prinses en carnavalsprins. Doe mee aan kleurwedstrijden en stuur je ingkleurde tekening of prinsen kleurplaten in. Download en print een mooie kleurplaat van de prins carnaval of een kleurplaat van de nar.

Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Brabantse TipsTip de Brabo meej nieuwe sites, materiaol, moppen en ander Brabants nieuws! Dode links meldenHedde un dooie link gezien? Laat da dan ok ff-kes weten, dan haolen we die drek weg. Voeg toe aan FavorietenVoeg Braboland.nl toe aan je collectie favoriete internetpagina´s over Noord-Brabant!

 

 
Tot ziens in Braboland.nl...!!! Houdoe en bedankt!