Het leven is goed, in het Brabantse land,
dat land waar mijn wieg heeft gestaan
Daar heb ik voor altijd mijn hart aan verpand,
Dat land doet mijn hart sneller slaan
 
Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Simone van den Eertwegh

 

Brabantse zangeres uit Eindhoven, gouden stem en aanstormend supertalent

Waor zedde nou? Braboland > Brabantse Zangeressen > Simone van den Eertwegh

Brabantse zangeressen

 

Win Nintendo DS game

Stem op het liedje 'Ritme' van onze eigen Brabantse Simone en maak kans op een te gekke Nintendo DS game 'just sing' bij de actie van de zomerhit van het jaar van het Troskompas. Steun Simone en Stem@!

Simone van den Eertwegh Ritme

Stemmen kan iedere dag, dus blijf volhouden, de aanhouder wint!

 

Websites

Simone heeft haar eigen websites, die ze zelf onderhoud.

Daarnaast komen steeds meer sites met info over Simone online.

Fansites zijn ons nog niet bekend, maar misschien dat wij wel de 1e zijn :-)

Volg Simone ook op Twitter en lees wat haar iedere dag, ieder uur, iedere minuut bezighoudt

 

Nieuws

1-6-2011 - Simone heeft de zomerhit verkiezing van de Tros gewonnen met haar single 'Ritme'

10 juli 2010 - Simone neemt de nieuwe videoclip op van haar nieuwste single 'Weer thuis bij jou'

25 april 2010 - Simone treedt op in Eindhoven

Simone met een leuk interview in de Blixemflitsen

18 November 2009 - Simone is verkozen tot Eindhovens Trots van de maand! voor de maand oktober, nadat ze eerde al was verkozen tot Trots van de dag in Eindhoven.

20 Oktober 2009 - Simone is verkozen tot Eindhovens Trots van de dag voor 3 dagen lang!

Simone bij Omroep Brabant

Op zondag 1 november kun je Simone live horen spelen op Omroep Brabant.

Op uitnodiging van presentator en programmamaker Eric Kolen speelt zij samen met Gerard de Graaf (pianist) en Luud Ector (bassist) vier liedjes tijdens het radioprogramma "Brabant Leeft!".

"Brabant Leeft!" wordt uitgezonden tussen 12:00 en14:00 uur

 

Talent van de maand bij Sterren.nl!

Zangeres Simone van den Eertwegh, bekend van de voormalige meidengroep Access Allowed is door Sterren.nl uitgeroepen tot Talent van de Maand September. Hiermee introduceert en presenteert ze haar debuutvideoclip ‘Overal Zijn Mensen’ geschreven door Chris Willemsen en gecomponeerd door Guus Westdorp.

Simone is 2 jaar geleden na haar avontuur met Access Allowed een succesvolle solocarriere gestart met voornamelijk Nederlandstalige repertoire. Met haar prachtige stem, sprankelende persoonlijkheid en tomeloze passie voor muziek, heeft Simone tijdens haar optredens al vele harten geraakt en zielen geroerd, welk talent niet onopgemerkt is gebleven bij muziekzenders en agenten. Nadat Sterren.nl Simone eerder al had gekozen tot talent van de Week, is ze vrijdag door de redactie dan ook uitgeroepen tot Talent van de Maand.

In de Tros studio in Hilversum is vervolgens haar debuut videoclip ‘Overal Zijn Mensen’ opgenomen die vanaf nu veelvuldig te horen is en getoond zal worden op o.a. Nederland 1 en themazender Sterren24.
Het nummer ‘Overal Zijn Mensen’ is een balade die een liefdesverdriet bezingt. Het nummer is geschreven door Chris Willemsen en gecomponeerd door Guus Westdorp.
Leuk detail is dat dit nummer in eerste instantie voor Lenny Kuhr (het grote voorbeeld van Simone)
is geschreven, maar Lenny heeft haar dit succes gegund. De hele maand september zal Simone en haar videoclip op verschillende manieren worden gepromoot en onder de aandacht worden gebracht. Op de artiestensite www.sterren.nl is behalve de videoclip ook de hele reportage van Simones’ verkiezing tot Talent van de Maand te zien.

Ondertussen werkt Simone met haar band en zangcoaches (o.a. Barbara Lok) hard aan haar eerste complete album waarbij ze wordt begeleid door gerenommeerde coryfeeën uit de muziekwereld, waaronder Herman Pieter de Boer, Marie-Cécile Moerdijk, Lenny Kuhr, Tonny Alberti, Leoni Jansen, Barbara Lok en Gerard de Graaf. Het album zal een twaalftal unieke nummers (uiteenlopend van balade’s tot up-tempo popliedjes) bevatten die speciaal zijn geschreven voor Simone door o.a. Herman Pieter de Boer, Lenny Kuhr, Gerard de Graaf, Carmen Sars en Barbara Lok.

Naast haar zang en choreografielessen, repetities en optredens onderhoudt Simone haar eigen website www.simonezingt.nl , waarop het laatste nieuws, nummers, agenda, repertoire, biografie, gastenboek en foto’s te zien zijn van haar optredens als zangeres tijdens vele uiteenlopende evenementen.

 
 

Brabantse Babe
Simone

Simone van den Eertwegh
 

Nieuwe single Simone v/d Eertwegh

De eerste solosingle van Simone van de Eertwegh is opgevolgd door een tweede.

Een schitterend nummer wat heel toepasselijk is voor deze koude winterdagen.

 

Video's van Simone

Achter de schermen bij haar nieuwste videoclip 'Weer thuis bij jou'. De muziek die je hoort is het nummer 'Hoe' van Simone, geschreven door Gerard de Graaf en Herman Pieter de Boer.

Officiële videclip van 'Overal zijn Mensen'

Video's van de liesjes van het huiskamerconcert op 22 november 2009 bij haar grote inspiratiebron Marie Cécile Moerdijk.

Wazda? Een huiskamerconcert?

Een huiskamerconcert is een concert aan huis (niet per definitie in de huiskamer), meestal klassiek, waarbij zang met piano, gitaar of viool begeleid wordt.

 

Simone boeken?

Wulde gij ok gere lusteren naar Simone? In oew eigen huiskamer, feestzaal of stadion?

Mail, Bel, Schrijf of Fax naar Alberti entertainment.

  • info [apenstaart] alberti-entertainment.nl
  • 023- 56 27 880
 
 

Biografie Simone van den Eertwegh

Geboortedatum: 15 september 1980
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Eersel
Haar: Donkerbruin
Studie: kleinkunst (2001 - 2003)

 

Discografie

CD's

  • 1e CD wordt hard aan gewerkt

Singles

  • Weer thuis bij jou
  • Overal zijn mensen
 

Foto's en plaatjes van Simone

     
Eindhovense Zangeres   Simoontje fotomodel
     
     
Eertwegh   Simone VDE
     
     
Concerten optredens Simone van den Eertwegh   Marie Cecile Moerdijk
     
     
Simone Eindhoven   Weer thuis bij jou
     
 

Over Simone

Simone van de Eertwegh werd geboren in 1980 te Eersel, waar ze als kind haar jeugd door bracht.

Haar stem begon zich eigenlijk pas rond haar zestiende levensjaar te ontwikkelen. Geïnspireerd door zangeres Marie-Cécile Moerdijk begon ze ongemerkt en voor haar plezier liedjes van onder andere Lenny Kuhr en Dani Klein (Vaya Con Dios) te zingen.

Nog maar net achttien vertrok ze naar Eindhoven om daar, zonder enige ervaring, haar vuurdoop te maken in een Dinner Theater show.
Gedurende een half jaar stond ze 5 dagen per week op het podium toen ze zich realiseerde dat het toch wel tijd werd om zich meer te gaan verdiepen in het vak.

Ze ging zanglessen volgen en dit alles leidde tot een nieuw fase in haar zang carrière. Ze besloot na een 3 tal jaren de stal van de theatershow gedag te zeggen om zich vervolgens op haar solo-carriere te kunnen gaan richten. Dit deed ze middels solo optredens in o.a. restaurants en cafés, met een latere uitbreiding naar bedrijfsfeesten en bruiloften.

Om haar kennis met dansen en acteren te verrijken heeft ze van 2001 tot 2003 een studie kleinkunst gevolgd zodat ze op het podium meer kan toevoegen aan haar performance.

Nu volgt ze sinds geruime tijd zanglessen bij Oda Vilrokx (klassieke zang), Barbara Lok (techniek, uitspraak en performance) en Rachel-Ann Morgan (klassieke zang) om haar stem en performance te trainen en te optimaliseren.

 

Informatie over Simone van den Eertwegh

Hier vind je van allerlei info over een van Brabants mooiste zangtalenten, Simone van den Eertwegh, ook wel Simone VDE (bietje korter, net zo krachtig ;-) ). Eindhoven de gekste, maar ook Eindhoven de mooiste! Ze is namelijk een van de meest getalenteerde zangeressen in Eindhoven, onze eigen Simoontje.

Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Brabantse TipsTip de Brabo meej nieuwe sites, materiaol, moppen en ander Brabants nieuws! Dode links meldenHedde un dooie link gezien? Laat da dan ok ff-kes weten, dan haolen we die drek weg. Voeg toe aan FavorietenVoeg Braboland.nl toe aan je collectie favoriete internetpagina´s over Noord-Brabant!

 

 
Tot ziens in Braboland.nl...!!! Houdoe en bedankt!