Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Safaripark De Beekse Bergen

 

Slapen in een jungalow, echte Afrikaanse safari dieren en prachtige natuur in vakantiepark in Hilvarenbeek

Waor zedde nou? Braboland > Brabantse Recreatie > De Beekse Bergen

Brabantse recreatie

 

Wat is een Jungalow?

Een jungalow is een van oorsprong Afrikaans bouwwerk, waarin je kunt verblijven tijdens een safari tocht.

Jungalow Beekse Bergen

In de Beekse Bergen kun je diverse soorten Jungalows boeken voor een echte tropische vakantie.

Er zijn comfort jungalows, luxe jungalows en groeps jungalows waar je met een groep van 16 personen het Afrikaanse avontuur kunt ervaren. Een jungalow met giraf stijl, zebraprint of luipaardmdel.

Ga voor een echte Hilvarenbeek safari en voor je het weet snuffelen de leeuwen aan je deur... ;-)

 

Safari te land ter zee en...

Je kunt op meerdere manieren een unieke safari in eigen land meemaken.

Overnachten doe je vlak naast de dieren in het Safari Camp, zodat je 's ochtends meteen vroeg op pad kunt.

Je kunt op 4 manieren een safari beleven in de Beekse Bergen

  1. Te voet. Trek je stoute schoenen aan en volg de avontuurlijke kronkelige route langs alle bekende dieren.
  2. Met de safari bus. Onder begeleiding van een park ranger maak je een avontuurlijke rit met leuke spannende tussenstops.
  3. Met safariboot. Lekker relaxed en veilig vanaf het water bekijk je de meest wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Spot de dieren en meer aan bij de leuke pleisterplaatsen op de route.
  4. Met de auto. Waan je een echte verkenner in je eigen auto. Cross door de ruige natuur en laat de dieren letterlijk onder handbereik komen en geniet van de intieme ervaringen die je met de dieren hebt.

Wil je het meemaken? Kijk dan snel voor leuke safari arrangementen.

 
 

Safaripark Beekse Bergen

Het Safaripark de Beekse Bergen is het grootste afrikaanse wildlife park van Nederland. Je komt hier allerlei Afrikaanse diersoorten tegen in hun eigen vrije natuurlijke omgeving.

Safaripark de Beekse Bergen

Wil je die ervaring beleven, kijk dan snel voor een plekje in het vakantiepark Beekse Bergen om een unieke jungalow of vakantiehuisje te huren

 

Overnachten in het hart van Brabant

De vele attracktieparken, toerischtische bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden in Brabant zijn teveel om op 1 dag allemaal te kunnen bekijken.

1 dagje uit in Brabant is leuk, maar meer dagjes uit in Brabant is nog leuker!

Blijf daarom eens slapen in een van de vele mooie hotels in het hart van Brabant!

Na een lekker ontbijt kun je goed uitgerust je ontdekkingstocht voortzetten. Een dagje winkelen in Breda of Den Bosch, gezellig met het gezin naar de Beekse Bergen of De Efteling.

Je centraal gelegen hotel is ook de uitvalsbasis voor de mooie ontdekkingstochten door de Brabantse natuur. Of je nou vertrekt vanuit een klein hotel in den bosch of een groot hotel in Breda. Lekker genieten van de mooie natuur tijdens een van de vele mooie wandel of fietsroutes.

Kijk bij Hotels.com voor leuke goedkope aanbiedingen van een mooie hotel accomodatie. Je zit al in een hotel vanaf twee tientjes per nacht! Zoek een leuk hotel in Tilburg, Bergen op Zoom, Breda, Eindhoven of Den Bosch.

 
 

Vakantiepark Beekse Bergen

Beleef een Afrikaans getinte vakantie in Brabant! Boek nu een jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen.

Vakantiepark Beekse Bergen

Hier logeert u in één van 120 jungalows met zebra-, luipaard- of giraf motief. Vanuit uw jungalow kijkt u uit op de Brabantse bossen of het grote meer. Alle jungalows zijn voorzien van alle gemakken (waaronder badkamer, televisie en royaal terras) en geschikt voor maximaal 6 personen.

Tijdens uw jungalowvakantie heeft u gratis & onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen en nog 5 andere attractieparken.

Boek nu een jungalow op Vakantiepark Beekse Bergen als je altijd al hebt willen slapen in een echte safari jungalow in Nederland.

 
 

Safari Camp Beekse Bergen

Hoe wordt uw vakantie in Brabant nóg spannender? Door te overnachten op SafariCamp Beekse Bergen! Boek nu een spannende vakantie!

Vanaf deze avonturencamping heeft u direct uitzicht over de uitgestrekte savannes van het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen.

Safari Camp Beekse Bergen

In slechts een paar minuten wandelen vanaf uw kampeerplaats naar de entree van dit Afrikaanse wildlife park.

Maar u kunt ook overvaren. Vanaf SafariCamp Beekse Bergen is er een gratis bootverbinding naar het hart van Safaripark Beekse Bergen!

Boek nu een spannende vakantie!

 

Safaripark De Beekse Bergen

Bezoek ook de website van de Beekse Bergen en kijk naar alle interessante achtergrondinformatie over de vele dieren en mogelijkheden van het safaripark.

Safaripark Beekse Bergen

 

Safari reizen in Afrika

Ben je na een bezoekje aan de jungalows in de Beekse Bergen nog meer geïnteresseerd geraakt in de Afrikaanse dieren en hun natuurlijke leefomgeving?

Boek dan online een safarireis voor een unieke ervaring.

 

Informatie over De Beekse Bergen

Wil je naar de Beekse Bergen met een aanbieding waarvan je online kunt profiteren, kijk dan bij de aanbieders van vakanties in de vakantiebungalows en jungalows van het Safaripark of het vakantiepark. Je overnacht in de Beekse Bergen zelf, tussen de wilde dieren en ongerepte natuur. De Beekse Bergen is in Nederland een van de grootste natuurparken, met ongekende hoeveelheiden wilde dieren die je normaal in Hilvarenbeek toch niet zo snel tegen komt. Boeke online schoolreisjes, korte weekendtrips of mooie vakanties in het Brabantse land.

Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Brabantse TipsTip de Brabo meej nieuwe sites, materiaol, moppen en ander Brabants nieuws! Dode links meldenHedde un dooie link gezien? Laat da dan ok ff-kes weten, dan haolen we die drek weg. Voeg toe aan FavorietenVoeg Braboland.nl toe aan je collectie favoriete internetpagina´s over Noord-Brabant!

 

 
Tot ziens in Braboland.nl...!!! Houdoe en bedankt!