Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Frans Bauer

 

Brabantse zanger met brabantse liedjes, Frans Bauer en Mariska Rossenberg trouwen tijdens de bruiloft van het jaar 2008

Waor zedde nou? Braboland > Brabantse Zangers > Frans Bauer

Brabantse Zangers

 
 

Frans Bauer

Frans BauerFrans Bauer is de nieuwe ongekroonde koning van het levenslied. Met grote successen als 'De regenboog', 7 rozen 7 jaren, Heb je even voor mij en de nieuwe hitsingle Een ons geluk is hij niet meer weg te denken uit de hedendaagse Nederlandse popmuziek! Frans, brabo uit Fijnaart!

 

Foto's Frans Bauer

Op zoek naar een mooie foto van Frans? Kijk dan eens hier

 

CD's

Beluister de mooie muziek van Frans via een van zijn vele prachtige CD's. Bestel de laatste nieuwe singles en albums goedkoop online.

 

DVD's

Bestel de leukste DVD"s van Frans op toernee, tijdens concerten, optredens of van zijn reallife soap bij de dvd winkels op internet.

Koop de goedkoopste Frans Bauer DVD online.

 

Frans Bauer popluair in Virale marketing

Dinsdag 3 oktober

Goed nieuws namens Frans Bauer: in drie weken tijd heeft Campina met haar themasite Opdekoffiebijfrans.nl de bezoekersdoelstelling van 500.000 bezoekers gehaald. De website, met Frans Bauer in een virale hoofdrol, trekt dagelijks tussen de 30.000 en 35.000 bezoekers.

"Natuurlijk hoopten wij op een goede ontvangst van deze campagne, maar toch zijn we verrast door de snelheid waarmee de enorme bezoekersaantallen zijn bereikt,” zegt Richard Roolvink van Campina. “De populariteit van Frans en het innovatieve gehalte van de campagne leiden tot heel veel positieve reacties uit de markt. Consumenten sturen ons zelfs complimenten! Dit draagt in belangrijke mate bij aan het verkrijgen van de nodige bekendheid voor de nieuwe Campina Melkschuim-propositie. Het einde is nog lang niet in zicht, want we starten voor de kerstperiode met een tweede offensief.”

Ook het interactieve bureau Viral Creations, dat pas sinds mei 2006 bestaat, is gelukkig met de resultaten. Jurgen Swaans & Carlo Haerens: “Virale marketing is een relatief nieuwe tak van sport met andere spelregels. Anders dan bij de traditionele media is de betrokkenheid van de consument op internet hoog en de kwaliteit van het contact groot. Je wordt direct afgerekend als je boodschap niet de juiste is.”

Voor de introductie van Campina Melkschuim werd een virale campagne ontwikkeld waarbij een film, productdemonstratie en een unieke Schuim Shooter game met Frans Bauer worden gecombineerd op één website. Om de impact van de film te verhogen, worden persoonlijke elementen, zoals naam en foto, van zowel verzender als ontvanger gebruikt. Ook in het Schuim Shooter spel staat de virale component centraal; spelers dagen elkaar massaal uit de hoogste score te verbeteren. Het spel is inmiddels meer dan 30.000 keer gespeeld.

Naast het virale effect van het doorsturen van de film wordt de campagne significant versterkt door gebruik te maken van andere mediakanalen. Het PR-bureau HarverPro zorgde voor gratis publiciteit in tijdschriften en dagbladen met een totale oplage van 1,5 miljoen (4,5 miljoen lezers) en verspreidde diverse persberichten op het internet. Frans Bauer zorgde zelf voor veel publiciteit door het vermelden van de website op radio en televisie. Heb je even voor Frans?

 
 

Frans en Marianne

Frans Bauer en Marianne Weber treden weer samen op! Na hun succesvolle samenwerking die onder meer leidde tot de nummer 1 hit 'De regenboog', geven ze nu een serie spetterende optredens in Ahoy.

 

Bruiloft Frans & Mariska Bauer

De trouwdatum is bekend! Frans en Mariska gaan op vrijdag 9 mei 2008 trouwen.

Basiliek Oudenbosch De trouwlocatie is de geweldige Basiliek in Oudenbosch. Een 125-jaar oude basiliek die deels gemaakt is naar de Sint Pieter in Rome.

In de reallife soap was al te zien dat de moeder van Frans daar regelmatig een kaarsje ging branden.

Het huwelijk van het jaar! DE bruiloft van 2008!

 

Nummer 1 hit in Belgie

Frans Bauer Laura Lynn

Frans heeft samen met Laura Lynn zijn eerste nummer 1 hit in Belgie gescoord!

Met het nummer 'Kom dans met mij' bereikten ze op 19 november 2007 de 1e positie in de Ultratop 50.

Bekijk hier een interview met Frans Bauer en Laura Lynn.

 

Legendarischte Televisie!

DVD Frans Bauer De BauersWinnaar van de Gouden Televisierring 2004 werd deze ongenaakbare TV Hit.

Met De Bauers scoorde RTL4 een wereldhit en werd onze Frans nog beroemder dan hij al was!

Beleef nu alle dolle avonturen van Frans en Maris nog een keer mee op deze schitterende DVD van Frans Bauer!

 

Frans Bauer in Belgische Soap

donderdag 19 okt 2006,de Telegraaf

Frans Bauer speelt zichzelf in Belgische soap

FIJNAART - Frans Bauer gaat een gastrol spelen in Familie, de grootste soap van België. De zanger speelt zichzelf, donderdag zijn de opnames. De populaire zanger is waarschijnlijk over een paar weken te zien op de Belgische tv, zo liet zijn manager donderdag weten.

Het is niet de eerste acteerklus voor Bauer. Hij speelde eerder al een kabouter in de Kabouter Plop-film. „Hilarisch was dat. Ze hebben me moeten bijbrengen met zuurstof, zo erg heb ik gelachen.”

 

Frans gaat Mode ontwerpen!

woensdag 18 oktober, Adformatie

Vlak na zijn viral voor Campina heeft volkszanger Frans Bauer alweer een nieuw commercieel klusje gevonden: samen met zijn vriendin Mariska gaat hij een exclusief voor warenhuis V&D een mode-collectie ontwerpen. Ja, u hoort het goed: Frans Bauer wordt couturier!

Met de feestdagen in het vooruitzicht wordt het een bijzondere kledinglijn voor het hele gezin, meldt V&D. De collectie is vanaf 6 december verkrijgbaar. Fans kunnen de nieuwe kledinglijn ook bewonderen tijdens Frans’ concerten in Ahoy’. Of zoals V&D dat verwoordt: “De sympathieke zanger zal tijdens zijn shows een eigen creatie dragen.”

Op dit moment leggen Frans en Mariska de laatste hand aan de kledinglijn - uiteraard samen met het ontwerpteam van V&D. Het winkelbedrijf zegt trots te zijn ‘om opnieuw samen te werken met een grote publiekslieveling’. Eerder was V&D succesvol met de voorjaarslijn ‘It’s a Wendy’ met Wendy van Dijk.

“Frans is een echt gevoelsmens”, verklaart Rudolph van der Kraan, hoofd styling & conceptontwikkeling van V&D. “Hij is toegankelijk, warm en sympathiek: echt een bron van inspiratie! Frans past wat dat betreft goed bij V&D en we zijn blij dat hij ondanks zijn drukke agenda volmondig ‘ja’ zei toen we hem voor dit project benaderden. Mariska bleek een die-hard V&D-klant te zijn, dus die zag het ook direct zitten.”

Voor de fans hebben we ook nog een quote van Frans zelf: “Ik vind het geweldig dat ik samen met Mariska een kledinglijn mag ontwerpen. Mariska winkelt graag bij V&D en koopt daar bijna alles voor ons en de kinderen. Ik heb trouwe fans, van jong tot oud, die meeleven met alles wat ik doe en wat er met ons gezin gebeurt. We vinden het dan ook een geweldig idee om een collectie te ontwikkelen waarbij het gezin centraal staat.”

Maar de grote vraag is natuurlijk: is V&D niet bezig met een al te grote verplatting van de formule? Van Wendy van Dijk naar Frans Bauer… wie volgt? En is de BN’er echt de redding van kwakkelende warenhuizen, zoals eerder Jan(tje) Smit het boegbeeld werd voor C&A? Of klinkt dit te cynisch en slaagt V&D er met deze opzet juist in om zich duidelijk te onderscheiden van de veel stijlvollere en luxere zusterketen Bijenkorf?

 

Frans Bauer jaloers op Mariska!

Hot news uit de Story:

Sinds hun reality-soap zijn de Bauertjes enorm populair. Dagelijks wordt er fanmail afgeleverd. Niet alleen voor Frans; veel Nederlandse mannen blijken erg gecharmeerd van de blonde Maris.

Het is natuurlijk ook een supervrouw. Ze poetst de hele dag het huis, doet alle boodschappen, kookt lekker voor haar mannetje en verzorgt ook nog eens de kids en blijft er stralend en blij
onder. Welke man wil er nou niet door zo'n knappe meid worden verwend? En dus stuurde een fan Mariska een brief waarin hij haar praktisch ten huwelijk vroeg.

Franske blijkt onder zijn aardige uiterlijk een slechte eigenschap te verbergen. Hij is enorm jaloers! De betreffende brief heeft hij woedend verscheurd en hij heeft zich voorgenomen voortaan alle brieven aan Maris eerst zelf te lezen. 'En geef hem eens ongelijk' vindt Story.

Persoonlijk vinden we deze sociale controle wel wat erg ver gaan, maar Mariska kennende zal ze haar schouders er wel om ophalen en weer lekker verdergaan met stofzuigen en dweilen.

 
 

Nieuws

Oktober 2009 - Frans Bauer speelt mee in de spotjes van de Nederlandse Energie Maatschappij. Kijk ze online.

8 mei 2009 - Baby Bauer is geboren en jawel.... weer een klein brabants manneke! Proficiat aan de bauersmet hun nieuwe zoontje Lucas! Geboren om 12:29 in het Sint Fransiscus ziekenhuis in Roosendaal.

3 oktober 2008 - Frans Bauer en Marianne Weber scoren een nieuwe nr. 1 hit met 'Als ik met jou op wolken zweef'

Op 9 mei 2008 geven Frans en Mariska elkaar het jawoord op het gemeentehuis in de Brabantse gemeente Willemstad.

Aansluitend zal in de Oudenbossche Basiliek het kerkelijk huwelijk van de Bauers voltrokken worden.

 

Concert kaarten Frans Bauer

Frans Bauer live bewonderen tijdens een van zijn optredens of concerten door het land? Dat kan met Frans Bauer concert kaatjes!

Wil je zelf een optreden van Frans Bauer bijwonen? Koop snel de laatste beschikbare concertkaartjes voor zijn optredens.

 

Huwelijk Frans Bauer

Frans Bauer gaat trouwen met Mariska van Rossenberg op een supermooi brabantse bruiloft.

We schrijven het jaar 2007, 26 maart en Frans Bauer maakt bekend dat het dan toch eindelijk gaat gebeuren. Hij heeft zijn vriendin Mariska van Rossenberg ten huwelijk gevraagd. Het wordt dan eindelijk Mariska Bauer.

Frans en Mariska gaan aan het einde van de zomer in 2008 trouwen. Vast staat al dat er ook voor de kerk getrouwd wordt, grote vraag is natuurlijk of dat in de basiliek van Oudenbosch zal zijn of een van de andere kerken die geschikt zijn voor deze bijzondere bruiloft.

De Basiliek is niet alleen een kopie van de Sint Pieter in Rome, maar ook nog eens op een steenworp afstand van Fijnaart en kan veel gasten herbergen. In de soap van Frans Bauer was ook te zien dat de moeder van Frans regelmatig in de kerk een kaarsje ging branden.

We blijven jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen!

 

Concertkaartjes Frans Bauer

Frans Bauer geeft het hele jaar door concerten (als hij niet geveld is door een poliep tenminste... ;-) ) en treedt op in diverse theaters door heel het land.

Wil je een van die geweldige concerten of optredens van Frans Bauer ook eens een keertje zelf meemaken, koop dan gewoon een kaartje.

Kijk snel bij de online ticketshops of er nog kaartjes beschikbaar zijn voor de eerstkomende optredens van Frans Bauer.

 

 

Frans en Mariska trouwen?

Het gonst natuurlijk al tijden van de geruchten omtrent het mogelijke huwelijk van Franske en Maris. Dat speelt al sinds zijn real-life soap De Bauers op rtl-4.

Frans Bauer en Mariska van Rossenberg

Hij heeft het nu ook zelf gezegd in de Telegraaf: ""Het wordt nu wel eens tijd", geeft ook de zanger toe. "Het klopt dat ik plannen in die richting heb. Het enige wat nog rest is de vraag", lacht hij. Wel laat Frans weten dat het heus geen tien jaar meer duurt voor hij in het huwelijksbootje stapt. "Ik ben al 32 jaar, ik wil voor mijn 40e trouwen!"

Wil je d'r bij zijn, zorg dan dat je wel de juiste bruidskleding aanhebt of een leuk kostuum.

De juiste sieraden kun je hier alvast uit gaan zoeken, want als echte fan moet je natuurlijk voorbereid zijn!

Frankse wil in ieder geval wel en nou is het maar te hopen dat Maris Franske ook wil!

 

Frans Bauer op DVD!

 

 

Informatie over Frans Bauer, brabantse zanger uit Fijnaart

Frans Bauer, Brabantse zanger van het Levenslied, Succesvolle brabantse artiest uit Fijnaart, Trouwen met Mariska van Rossenber Zomer 2008, Huwelijk Frans Bauer en Mariska Bauer, Bruiloft en huwelijk van het jaar. Bezoek een Frans Bauer concert en geniet!

Braboland.nl - Brabantse gezelligheid met Brabanders in Noord-Brabant

Brabantse TipsTip de Brabo meej nieuwe sites, materiaol, moppen en ander Brabants nieuws! Dode links meldenHedde un dooie link gezien? Laat da dan ok ff-kes weten, dan haolen we die drek weg. Voeg toe aan FavorietenVoeg Braboland.nl toe aan je collectie favoriete internetpagina´s over Noord-Brabant!

 

 
Tot ziens in Braboland.nl...!!! Houdoe en bedankt!